Eu, tu, noi, voi..

Nu poti face pe oricine sa te placa! Oricat de mult mi-ar placea mie sa nu las impresii gresite (asta si poate pentru ca ma iubesc prea mult si ma plac prea mult si uneori ma indoiesc ca altcineva n-ar putea s-o faca), nu ma chinui niciodata sa arat altceva decat ceea ce sunt! Si..Doamne cate defecte am si eu! Normal ca am, doar..niciodata nu ma voi cunoaste atat de bine, si nici nu voi putea controla eul meu! Dar este interesant sa incerc sa ma cunosc, si e un lucru absolut natural! Asa cum nu imi pot ingradi eul de la a se desfasura asa cum este el facut, nu-i pot face nici pe altii sa gandeasca sau sa faca ce vreau eu!

INSA….trebuie sa devin mai toleranta! Trebuie sa nu mai fiu atat de impulsiva! Simt ca nu mai am rabdare sa explic tuturor „de ce” si „cum”. Nu stiu daca anul care a trecut m-a schimbat prea mult…dar stiu ca am indepartat anumite persoane din viata mea! Si le-am indepartat cu buna stiinta, ireversibil! Nu stau pe ganduri, nu incerc sa ma razgandesc, pt ca trebuie sa-mi asum deciziile, indiferent daca or fi ele….greseli!

Am inceput sa scriu in acest blog….prin anul 2010! Ha…nu s-au produs schimbari majore de atunci, pentru ca viata mea este tot intr-o continua schimbare si transformare! (asa cum am tot scris de la inceput)

Acum invat! Invat ceva despre mine!

Ce amalgam de propozitii care pentru voi poate nu au niciun sens!

M-am saturat de oamenii care se cred seriosi si maturi, care dau sfaturi multe si nu observa cand se impiedica! Cand nu stii ceva..mai bine taci! Ce rost are sa vorbesti doar de dragul de a vorbi?

Cu toate ca am adorat dintotdeauna faptul ca noi oamenii, suntem atat de diferiti, iar daca am fi egali si asemanatori in caractere totul ar fi o rutina vesnica! Dar totusi……prea multe caractere! Prea mult timp pierd incercandu-le sa le inteleg!

Imi doresc sa fiu mai egoista!

Va urma ..in curand in viata mea….un razboi cu mine insumi!

Dupa ce ca scriu atat de rar aici, nici macar nu am scris ceva extraordinar! Dar….e vorba despre mine, si e blogul meu.. si…despre ce altceva pot sa scriu mai bine? 🙂

2 răspunsuri to “Eu, tu, noi, voi..”

  1. 1. De cand nu ai mai scris pe aici a ruginit blogul de tot :))
    2. Sa nu te prind ca ai de gand sa devii mai toleranta sau mai putin impulsiva sau ce ai mai scris tu pe aici. Esti leoaica si voi leoaicele sunteţi cele mai frumoase, senzuale, rafinate, elegante, stilate, fascinante, seducatoar si in acelasi timp enervante, rautacioase, arogante, intepate, orgolioase, incapatanate, temperamentale si fitoase femei. Sunteti genul de femei care apareti in viata cuiva si i-o distrugeti/schimbati in mod ireversibil. :))) Consider ca, cuvantul femeie a fost facut special pentru leoaice. De aia sfatul meu e sa nu te schimbi. Nu deveni o ….nameless cat called cat:)))

    • 1. Daaa…rugineste! Tocmai pt ca nu sunt vreo mare scriitoare, (si mi-am inclinat atentia, de fiecare data cand am scris, mai mult spre mine….) am astfel de pauze (luungi pauze).
      2. Daaa…mi-ai hranit putin ego-ul!:)))) Chiar asa e, cum zici…
      Probabil nu m-am exprimat prea bine, cand am specificat „toleranta”. Mi-ar placea sa pot fi mai toleranta si sa iert uneori mai repede! Cateodata e mai eficient daca mai si inchizi ochii! Si poate e mai bine pentru mine… Nu stiu…
      DAR… asa cum zici tu aici, chiar sunt, si nu cred ca ma voi schimba vreodata! Si astfel…..cine ajunge sa ma cunoasca foarte bine, ori ma iubeste, ori fuge de mine! :))))

Lasă un comentariu